Saturday, 5 May 2012

Rozenwater en een goed ontbijt


Ik weet niet of veel van jullie het al doen, maar ik reinig elke ochtend mijn gezicht met wat rozenwater.
Waarom ik dat doe? Er zijn vele redenen, zoals dat het natuurlijk lekker ruikt en toch niet al te sterk is bijvoorbeeld. Maar ook verzacht het je huid, en helpt het tegen acne aangezien rozenwater je huid hydrateert en voedt. Rozenwater kan je gebruiken voor alle huidtypen, en het zal je gezicht nooit uitdrogen omdat er namelijk geen alcohol of andere kunstmatige ingrediƫnten inzitten! Fijn toch?
Naast een verfrissend gevoel houd ik ook erg van ontbijten, sinds kort moet ik zeggen. Tot op 3 weken geleden ontbeet ik nooit, ja misschien een glaasje water dan. Nu probeer ik elke ochtend een kom yoghurt, met twee handjes muesli en wat vers fruit erin te eten. En ik moet toegeven dat dit veel lekkerder is, en het me staande houd tot in ieder geval de middag.

En ja, dat was het wel voor nu!
Rozenwater kan je bij de toko, maar misschien ook wel bij de tuinen kopen. Het flesje rozenwater op deze foto heb ik van SissyBoy Homeland, hier in Amsterdam. En verder heb ik me dus voorgenomen om te gaan beginnen met bloggen in het Nederlands en wie weet ga ik later nog op het engels over :-) !

EDIT: Oh & don't steal that picture without crediting me :-)

Love, Merel.

9 comments:

 1. Ik wist niet dat rozenwater goed voor je was! En heb je die foto zelf gemaakt? Mooi!

  X leilainwonderland

  ReplyDelete
 2. Heei,
  Bedankt voor het bekijken van mijn blog! Ik denk dat ik rozenwater ook maar is uit ga proberen! Ik wist ook niet dat t goed was!
  xoxo' http://beautybymieke.blogspot.com

  ReplyDelete
 3. Bedankt voor je reactie, en ik ga dit zeker eens uitproberen! x

  ReplyDelete
 4. Dankjwel voor je reactie op mijn blog! Wat een leuk artikel, dat rozenwater lijkt me heerlijk. Tijd om een keertje uit te proberen :)
  En wat heb je een mooie blog!

  ReplyDelete
 5. Ik gebruik het een paar keer per week, het maakt je huid zo lekker zacht!

  ReplyDelete
 6. Bedankt voor je reactie op m'n blog! :) Haha, nee, als je wat kleiner bent dan schiet het helemaal niet op met die hoge gordijnen.. Leuk stukje over rozenwater! Ik had nog nooit gehoord dat je daarmee je gezicht kon reinigen.

  Liefs!

  ReplyDelete
 7. Mooie blog & Mooie foto's!
  Wauw, i'm impressed!

  xoxo 2NDtheytalk.blogspot.com

  ReplyDelete
 8. Goed van je dat je nu wel gaat ontbijten! Ik heb eerlijk gezecht nog nooit rozen water gebruik!

  ReplyDelete
 9. You are post a very nice blog. I got my infirmation through your blog. please keep it up.I like it. Visit: Rozenwater

  ReplyDelete